GEO-OIL SRBIJA

Veliki Broj
zadovoljnih klijenata

Veliko poverenje kompanija „GAZPROM NJEFT“, „RIO TINTO“ i „BECHTEL“, dato Agenciji „GEO-OIL“ pokazuje našu ozbiljnost u poslu kojim se bavimo, sa stručnim rešavanjem problema. 

PARTNERI

Lista Klijenata

NIS

NIS je danas jedna od najuspešnijih kompanija i najveći budžetski davalac u Srbiji. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i prirodnog gasa, promet širokog asortimana naftnih i gasnih derivata, kao i realizacija projekata u oblasti petrohemije i energetike. Sedište NIS-a i glavni proizvodni kapaciteti nalaze se u Republici Srbiji: naftna i gasna nalazišta, Rafinerija nafte Pančevo, skladišta, kao i mreža benzinskih stanica.

Gazprom Njeft

Gasprom njeft je tehnološki lider na ruskom tržištu nafte i gasa. Proizvodimo visokokvalitetna goriva, maziva i bitumene za poslovne i fizičke korisnike, punimo avione gorivom i razvijamo mrežu benzinskih stanica. Nove tehnologije znače da stalno poboljšavamo efikasnost i smanjujemo svoj ekološki otisak.

Rio Tinto

Kao pioniri u oblasti rudarstva, proizvodimo materijale koji su od suštinske važnosti za razvoj savremenog društva. Rudu gvožđa za čelik. Aluminijum za automobile i pametne telefone. Bakar za vetroturbine, električne automobile i cevovode kojima se voda doprema u naše domove. Borate koji potpomažu rast žitarica, titanijum koji se koristi za proizvodnju boja, litijum za izradu baterija za električne automobile – i dijamante za neke posebne trenutke u životu.

Bechtel

Bechtel pomaže našim klijentima da isporuče projekte koji imaju svrhu da stvaraju trajno pozitivno nasleđe. To su projekti koji otvaraju radna mesta i razvijaju ekonomiju; poboljšati otpornost svetske infrastrukture; povezati zajednice sa resursima i mogućnostima; približi nas neto nuli; zaštiti interese SAD i saveznika; uhvati u koštac sa kritičnim ekološkim izazovima kako bi zaštitili ljude i planetu; i ubrzati napredak kako bismo svet učinili čistijim, zelenijim i sigurnijim mestom.